かなざわ本館のすぐ側の隠れ家的な佇まい「かなざわ別館」では、本館と同じく京赤地鶏の焼鳥をはじめ、コース料理までご堪能いただけます。 カウンターの奥には個室もございますので、10名様までのご宴会も対応しております。 また店内に、ワインセラーを常備しており厳選したワインをお楽しみいただけます。
|カウンター10席、お座敷10名様|
「かなざわ」のおすすめ一品
Neck meat
A5 KUROGE-WAGYU
Homemade Liver past & Charcoal-roasted Bread
Chicken Skin with Chopped green onion & Ponzu
Deep Frid Chicken Clavicle
Chicken thick Soup
肉の美味しさを逃さないよう厳選された“最高級の紀州備長炭”で焼き上げます。
串焼きが焼きあがるまで、お飲み物と共にお待たせなしの一品料理ほか自慢の鶏料理。
お料理に合う各種ドリンクほかワインセラーを完備し厳選のワインを各種取り揃えております。
奥座敷にて様々なシーンやご予算に合わせてご利用いただける多彩なコースををご用意しております。
Our restaurant offers fresh “RED KYOTO NATIVE CHICKEN” which caught every morning. The red Kyoto native chicken is characterized by its low calorie and delicate meat quality grown with no agrochemical feed. It is a healthy and safe food grown in an environment close to nature for about 85 days. It is also baked in Bincho charcoal, which is selected to keep the taste of the meat from being lost.Please relax and enjoy.
OPEN.17:30~24:00/CLOSE.木曜日・第3水曜日
フード:L.O.23:00/ドリンク:L.O.23:30